Alla inlägg under oktober 2007

Av hemliga T - 15 oktober 2007 23:03

Ok, jag ger upp. Jag lägger till mig på facebook. LinkedIn, Facebook... blogg... Jag börjar ju typ hänga med?!? Nja, kanske inte. Vi får väl se. Hur cool jag är. (= hur många kontakter jag får ihop).

Av hemliga T - 15 oktober 2007 22:39

Såå... lämnade Sonen på dagis och åkte till jobbet. Brände av mina timmar, det flöt på bra och jag fick faktiskt endel gjort. Åkte hem och blev serverad mat, varpå jag stack direkt till Maxi. Det gick bra där med, det går lite fortare när man är ensam. Kunde inte bestämma vilka vantar jag skulle köpa till Sonen, så jag köpte tre par. Antar att det går åt... i klet, kladd och snöblask.


Kom hem och började ta hand om de foton som vi äntligen printat. 624 stycken, för att vara exakt. Vet inte hur många jag fick in, men för perioden sept-05 till sept-07 har jag hunnit få in allt till och med april-06. Behöver nya album nu, och det var nog bra för annars skulle jag bli sittande hela natten. Jag älskar att greja med foton och skriva anteckningar och... ja... det är nåt speciellt med att få hålla i och bläddra bland fotona. 


Nu är det dags att natta min kropp, så att den får vila några timmar innan det är dags igen. Idag har varit en bra dag, jag hoppas att jag kan få min sköna känsla att fortsätta sprida sig, det är så himla mycket roligare att jobba och leva då.  

Av hemliga T - 14 oktober 2007 21:53

  • Kompisar som bor nära
  • Sambon som klippte häcken medan jag och Sonen var iväg och lekte
  • Sonens faddrar ska ha barn!
  • Wedding date - en finfin romantisk komedi, helt enligt den korrekta mallen - rolig, bra, sorglig, det ordnar upp sig, puss på slutet
  • Jag kommer att komma i säng före 22:30 (beroende på hur slö jag är, i och för sig)

Av hemliga T - 14 oktober 2007 20:49

Bra sammanfattning på dagen, kanske inte ens behöver skriva mer? :)


Träffade Sonens och min bästis (två i ett?!) och fick två timmar att gå riktigt fort på förmiddagen. Träffades på "neutral mark", dvs en sandlåda varken utanför vårt eller deras hus. Har märkt att det passar dem bäst, annars är det alltid en uppstart av "min xx, min yy" osv. Träffas vi på neutral mark leker de bra ihop från första stund.


Åkte på kalas hos Sonens faddrar och fick våra förhoppningar besannade, de är gravida och ska ha bebis i april. Mysigt! God mat, trevliga vänner och galna ungar i fyra timmar. Det är livet det.


Nu är det dags att avrunda kvällen med en romantisk komedi.  

Av hemliga T - 13 oktober 2007 22:47

Vaken till 22:45 utan att somna någon gång i soffan. Det måste vara rekord för mig, i alla fall om man tittar på tv-kvällar hemma. Nu känner jag dock att ögonlock och huvud är väldigt tunga, så det är nog bäst att gå och lägga sig. Party på lördagkvällen, med andra ord. Nåja, business as usual imorgon, så det är nog lika bra att jag sover nu, plus att det är min tur för tidig sovmorgon imorgon. Härligt! Det kanske blir min första 8-timmars natt på länge. Vilken lyx!

Av hemliga T - 13 oktober 2007 20:38

Förra helgen var det dags igen. Jag och Sambon gjorde en "om vi skulle gifta oss idag, vilka skulle vi bjuda då"-lista. Hamnade på ca 35-40 stycken. Jag var helt säker på att vi skulle hamna på runt 60, vilket är en schysst skara människor om man ska få till dans, fest och... party... men nä, nu är mr och mrs Social så roliga att vår "inre" umgängeskrets inklusive släkt hamnar på dryga 30-talet. Roligt. Eller jag vet inte. Självklart ska inte ett bröllop definieras och styras av hur många gäster man har och hur festen är, men jag tror att både jag och Sambon trots allt sett vårt framtida bröllop som en maffig fest. Så... med lite logik och beräkningar kan man konstatera att om vi vill få till ett festbröllop är det snart dags att ta tag i det här med att gifta oss, om vi väntar ytterligare 5-6 år kanske skaran består av 10 nära och kära?!!?!


Hur som helst är det bara svepskäl för det faktum att jag längtat i många år efter att få vara finast för en dag, bekräfta vår kärlek för våra närmaste och få till den juridiska aspekten i det hela på köpet. Det är ju trots allt några få drömmar jag har här i livet och de är båda två kopplade till och beroende av att min älskade Sambo väljer att gå på samma linje; bröllop och ny bebis. Vi får väl se om och när endera kan bli av. 



Av hemliga T - 13 oktober 2007 20:26

  • Goda grannar
  • WoW står tillbaka för familjehelg (och fotboll.. jaja)
  • Rött vin = gôtt vin
  • Hallen ser inte längre ut som ett bombnedslag, flera maskiner tvätt fixade och köket kunde varit värre
  • Klas Hallberg fortsätter banka in bra tankar i mig genom sin bok "Hångla mer"
  • Sonen åt kött till middagen, flera bitar!
  • Snart är fotbollen slut och vi ska se något annat

Av hemliga T - 13 oktober 2007 13:52

Idag har vi haft höststädning i samfälligheten. När vi jobbat i drygt en timme och började närma oss färdigt drog jag och Sambon fram grill, korv, bröd etc och bjöd till "fest". Har nu suttit ute i kylan och pratat med grannarna i dryga två timmar. Mysigt! Det är ju så det ska vara. Kallt, trevligt och lagom ambitiöst.


Nu har Sonen däckat bredvid mig i soffan, jag borde ta tag i lite städning, tvätt eller något annat vettigt, men känner och tror att det mest troligen blir slappa i soffan tills han vaknar. Måste vårda min förkylning också... :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards