Alla inlägg den 22 april 2007

Av hemliga T - 22 april 2007 19:41

Vet ni att en fet gasolgrillshistoria väger 80 kg i sitt paket? Inte så smart att åka och köpa den med barnvagn i bilen. Det får bli grill en annan dag. Men nu vet vi i alla fall vad vi vill ha. Det var ungefär vad vad vi hann med idag. Tre timmar senare hade vi alltså bara sprungit runt bland ställen som säljer grillar, samt en lunch på MAX. När Sonen såg medelålders kvinnor åka förbi i rulltrappan satt han och log och vinkade. Han vet precis vilka han ska flirta med. Me love. 


Just nu nattar Sambon Sonen. Jag undrar hur det känns i hjärtat när Sonen skriker "mamma" och bara gråter förtvivlat så fort nattningsprocessen börjar om det inte är jag som nattar. Pappa är fotboll och innebandy medan mamma är mys och kram. Fattar inte riktigt varför, det har varit så sedan han började på dagis. Då var ju ändå Sambon mer hemma med Sonen än vad många andra pappor är - 6 månader. 


Det verkar som han sover nu i alla fall, det tog max 10 minuter. Bra. Kanske tack vare min snygga mörkläggningsgardin? Ska sy en hissgardin till Sonens rum, men hann inte med hela så just nu är bara övre sömmen sydd, så att jag kunde hänga upp den... riktigt tjockt tyg som inte ska släppa igenom nåt. Nåja, så var det väl inte riktigt, men det kan inte bli sämre än det han haft sedan vi flyttade in. Det är bra, om man börjar riktigt dåligt kan det bara bli bättre, liksom. :) 


Undrar om Sambon vill kolla på lite thriller nu, det känner jag för. Over and out. 

Av hemliga T - 22 april 2007 08:35

Mina ögon kliar. Härligt att vakna med det. Men då vet man att vår/sommar är på gång. Tur att den närmaste timmen förmodligen kommer bestå i att jag ska kolla på tecknat med Sonen, äta frukost och fundera på var vi kan åka och köpa en grill. Grill, grillat, grillade, grillmat, grillfest, grillgäst! Vi älskar grillat men har bara grillat hos andra de senaste 6 åren, förutom vid några få el- eller engångsgrillstillfällen. Nu ska vi satsa på en fet gasolgrillshistoria. Jag var länge emot det men har blivit övertygad om fördelarna, och framför allt kände jag ingen större skillnad på smaken förra året när vi gjorde en liten studie bland våra bekanta. Så om vi hittar en grill idag som vi vill ha kan vi få grillat redan ikväll! MUMS! Det är lite kallt ute men man kan ju alltid äta inne...


Nu kom det ett par småttingarmar runt min hals o liten röst som sa "maaaamma", tillsammans med en puss. Vem kan motstå? Jag måste sluta skriva och fokusera på det tecknade en stund.  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards