Alla inlägg den 29 juni 2008

Av hemliga T - 29 juni 2008 22:58

mmm, pommes frites åt jag idag, eftersom vi inte orkade laga lunch. Stort fel dårå, när jag nu summerar vad jag måste göra för att slippa titta på mina kommande bröllopsfoton med annat än glädjetårar i ögonen.


Ok, så en handlingsplan för de närmaste två veckorna (till semestern):


  • Matlåda minst 5 gånger
  • Promenad 30 min i samband med lunchen minst 6 gånger (vardagar)
  • Cykla till jobbet eller simma på lunchen 3 gånger

Ska försöka föra logg här, funkar det inte får jag ta tag i mig själv och gå tillbaka till viktväktarna med svansen mellan benen. När jag jobbade där svor jag att jag aldrig skulle bli en sån som kom tillbaka efter några år... men men, ibland får man acceptera läget.


Jag är inte alls ute efter att nå den målvikt jag hade förra gången, det var ett annat liv. Men jag ska nå normalvikt enligt BMI och skaffa lite kondition, för mitt livs skull.


Av hemliga T - 29 juni 2008 19:54

Det känns som att mitt framtida köp av mobiltelefon inför/till nya jobbet har fått så konstiga proportioner. Förr när jag köpt mina egna privata mobiler har jag inte gjort så mycket research. Jag har typ kollat in vilka mobiler som finns i min prisklass och oftast valt Finska märket, då jag har trivts bra med dess menyer.


Nu, när jag ska köpa en jobbmobil, för första gången i mitt liv, står jag handfallen. Det finns ju hundratals modeller att välja på. Och vilka funktioner vill jag egentligen ha?? Trodde att jag ville satsa lite extra på en kameramobil, men har blivit mer och mer övertygad om att istället skaffa en liten kompaktkamera som vi kan ta med på fester etc.


Så nu börjar jag fundera på musik, kalender, push-email osv, för de dagar då jag är ute och reser i jobbet. Å andra sidan vill jag ha liten och smidig mobil eftersom jag alltid ska ha den på mig, då det är den telefonen jag kommer ha även när jag sitter på kontoret. Så ett bra headset är kanske viktigare än telefonen i sig.


Det är sååå himla svårt att bestämma sig och när jag väl har ögonen på en modell läser jag några tester och får veta att den inte är nåt att ha. Konstigt att det ska vara så svårt.


Jag får väl helt enkelt kolla vidare. Fria val är inte så enkelt när man är så velig (på svenska: virrig, obeslutsam) som jag är.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards