Alla inlägg den 11 juli 2007

Av hemliga T - 11 juli 2007 22:59

Filmen jag skulle kolla på idag var konstig, så jag skulle kolla lite inspelat tänkte jag... men mediaservern var nere så jag började zappa istället. Det första jag fastnade vid var "Expedition: Familjeliv" på 2an, som var lite kul. När det tog slut hoppade jag mellan finalen i pussycat dolls (3an) och Skitiga jobb (discovery). I det ena programmet ska man vara så snygg som möjligt o i de andra får man följa de som städar, rensar och fixar med äckliga saker. Nu är hur som helst båda slut och Sambon har tagit över zapp-rodret. Kanske helt enkelt ska ta och hänga upp den där maskinen tvätt som ligger och väntar och sen gå och lägga mig. Följa den nya traditionen att försöka läsa om ett dygn i Annika Lantz liv. 

TV
Av hemliga T - 11 juli 2007 20:38

Det ser ut som att Sambons lag går mot en förlust idag. Trist. Sambon blir alltid deppig när det går åt skogen. Vet att han har bokat speldejt med sina kompisar ikväll, medan jag ska se en drama på Canalplus, så det kommer väl inte påverka mig jättemycket. Men tråkigt för honom.

Av hemliga T - 11 juli 2007 20:31

Hipp hipp hurra, jag firar 1000 läsare idag. Kul att så många någon gång har tyckt att ett eller flera inlägg som jag skrivit verkat tillräckligt intressant för att klicka sig fram till min blogg och läsa. Ännu mer kul är att min dagliga dos av läsare verkar öka sakta men säkert, kan det betyda att jag har några som faktiskt läser min blogg regelbundet? Hur som helst är det kul att ha ett forum att skriva av sig i, oavsett om det gäller struntsaker, mer tunga ämnen, eller bara dagens händelser.


Till helgen åker vi iväg på semester, då kommer jag troligen ha lite blogg-abstinens. Har läst att man kan sms-blogga men det kan ju inte bli så långa SMS då... och i stugan i Dalarna får jag nog acceptera att det är webbfritt. Datorn kommer att följa med hur som helst, eftersom vi känner att det är skönt att kunna ha med DVDer till Sonen, så jag får väl blogga i Word och sen pytsa in allt när vi är tillbaka hemma. Det lär väl märkas.  

Av hemliga T - 11 juli 2007 13:00

ÅÅåh vad skönt, jag ville inte gå därifrån. Sanden mellan tårna, en god pastasallad och trevligt sällskap. Vinden fläktade sådär lagom så att det blev uthärdligt att sitta i solen (det måste vara rätt förhållanden för att jag ska gilla soldyrkning). Lutade huvudet bakåt och kände att jag lätt kunde ha somnat där en liten stund.


Imorrn är det ju min sista dag på jobbet, sen är det semester... men bara en vecka för jag är tillbaka på jobbet den 23 juli. Lätt att jag går dit varje lunch då om det är ok väder, istället för att sitta här och sura. 

Av hemliga T - 11 juli 2007 11:52

Om två minuter är det lunch, då ska jag och kollegan gå och kolla in nya beachen i stan. Tar med oss mat dit och äter där, väldigt... hippt, tror jag? Eller nåt. Skit sak samma egentligen, bara jag får mat. Rapport kommer senare om hur jag upplevde beachen... i mina svarta jeans o blus... avslappnat som tusan. Suck. Jaja.


Semesterkänslorna jobbar sig starkare och starkare, det är svårt att motivera sig till att göra nåt alls på jobbet. Fasen oxå, det finns ju trots allt massor att göra. Men, det är väl så här det ska vara, annars är det väl inte på riktigt.


JAA, nu är klockan 12! Lunch! WOHOO! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards