Alla inlägg under juli 2007

Av hemliga T - 23 juli 2007 23:23

Vet inte, men när jag gick till jobbet på morgonen kändes det inte som en så bra idé att ha en paus i semestern. Visst är fyra kommande semesterveckor lockande, men att gå till jobbet nu när alla andra är lediga... att behöva ta tag i mina arbetsuppgifter... det lockade väl sådär mycket kan jag erkänna.


Nåja, fick endel gjort och framåt eftermiddagen tyckte jag att det var rätt ok, trots allt. Det är alltid en ganska skön stämning bland de som jobbar på sommaren.


Sambon och Sonen hämtade mig från jobbet så jag slapp dessutom att ta bussen. Så bra så. Gilmore Girls och Extreme Home Makeover och soffan var temat för kvällen.

Av hemliga T - 22 juli 2007 23:23

Vaknade, packade, åt frukost och lekte lite innan det var dags att kliva in i bilen igen och resa söderut. Lämpade av Sambon på Råsunda, dags för fotboll live, det är han värd. Åt lunch varpå jag och Sonen åkte vidare hemåt. Landade hemma lagom till Bolibompa. Jag fixade mat och vi åt framför tvn. Sen var det packa upp och tvätta kläder som gällde för mig medan Sonen var överlycklig över att vara hemma hos sina leksaker igen. Efter att jag fått honom i säng hamnade jag i soffan. Dags att ta igen lite TV-tid... :) Sambon kom hem halv tio, så det var inte så sent, vi hann titta på lite CSI NY tillsammans. Kom isäng vid halv tolv och läste, för första gången på semestern, några sidor i min bok.

Av hemliga T - 21 juli 2007 23:23

Packade, städade i ordning och tryckte in oss i bilen efter lunch. Färden gick mot östkusten där vi stannade hos några vänner. Det var varmt och härligt och Sonen fick äntligen bada i poolen och leka med en jämnårig. De var jätteglada och lekte jättebra, Sonen var salig när han fick komma in i hennes lekrum. Efter god mat och nattning av barn satt vi och pratade en stund och sen började vi spela "Så det kan låta". Hade riktigt roligt! Vi måste se till att umgås oftare med dem, de ger så mycket energi och jag mår bra med dem.

Av hemliga T - 20 juli 2007 08:41

Sambon kände inte för att göra så mycket men efter Sonens lunchsov drog jag iväg honom (och Svärmor o "svägerska") och Sonen att titta på ett vattenfall och äta glass. Det blev en liten promenad och Sonen var duktig och gick själv nästan hela vägen, även fast det var otal trappsteg som skulle bestigas. På kvällen spelade vi plump (kort) och jag vann första gången men andra gången gick det inte lika bra. Det var första gången på ungefär 7 år som jag och Sambon spelade plump tillsammans, vi har haft ett uppehåll sedan det blev heta känslor vid ett plumpspel med Sonens faddrar. Kanske lite väl lång tid att hålla upp men vi har hållt oss till Chicago och andra kortspel istället. Eller så har jag förträngt att vi nån enstaka gång kanske faktiskt spelat plump. Hur som helst är det ett lättsamt och roligt kortspel och det var ett bra avslut på semestern hos Svärmor.

Av hemliga T - 19 juli 2007 23:23

Vi bjöd på mat idag, så det var lite att stå i, men det var skönt att få göra nåt och få vara ifred i köket. När vi ätit klart kom några grannar och vi kastade kubb. Det gick riktigt uselt för mig, jag vet inte om jag någonsin varit så dålig, men det var hur som helst roligt. Gick in när jag inte tålde mer av mygg och knott. Film och snacks och sova var en bra avslutning.

Av hemliga T - 18 juli 2007 23:23

Denna dagen var ju lite speciell. Jag har en förmåga att störa mig lite på Svärmor ibland. Det kommer små gliringar som jag inte kan förbise. Efter ett tag hade jag byggt upp så mycket irritation, så det bara brast. Eftersom jag är en tjej som hatar konflikter gjorde jag det enda jag kunde komma på: Vände på klacken och gick in i huset igen. Väl inne i huset pekade jag finger (!) åt Svärmor, varpå jag gick vidare in i köket till de andra och var mitt glada jag igen. Fick senare panik när jag insåg hur mycket speglar det finns i hallen. Var tvungen att testa att sätta mig där hon satt för att se om hon sett. Tror inte hon gjort det.


Hur som helst. Hur fjortis var inte det då? Jag blev förvånad själv. Kunde inte berätta det för Sambon förrän den 21e, jag skämdes så för mitt beteende. Resten av veckan blev i alla fall bättre, jag försökte byta  ut min gjutjärnsyta (på min aura/själ/egna sfär) till teflon, så att alla kommentarer skulle rinna av istället för att fastna. Det funkade rätt bra.  

Av hemliga T - 17 juli 2007 23:23

Var ruskigt trött när jag och Sonen gick upp. Väckte Sambon typ runt 10.30 och tänkte gå och lägga mig, men när jag såg i vilket skick Sambon var bestämde jag att han fick gå och lägga sig igen, varpå jag tog med Sonen att titta på hästar. Fick leta ett tag och fick dela tillvaron med lite regn, men Sonen var helt salig som fick mata en av hästarna. "kom hästen, koooom". Gullesonen.


Eftersom jag skriver detta den 22e så minns jag inte så mycket mer av dagen, jag har inte skrivit några anteckningar i veckan och allt liksom grötar ihop sig. Dåligt väder var det ju hela veckan, så det var det säkert denna dagen med. 

Av hemliga T - 16 juli 2007 15:48

SMS-blogg: Gårdagen var en dag m minimal aktivitet. Alla sega. Idag brände vi pengar på höganäs o clas olsson. Sonen är tapper o duktig som vanligt.


Lite utförligare

15 juli

Alla var trötta och hängiga, gjorde inte många knop. När jag trodde mig vara helnykter (sådär runt 14-tiden) åkte jag till byn och köpte vatten, choklad och trisslotter. Nästan helt återställd efter lite Marabou. Sonen ville inte sova middag så vi satte honom i bilen och tog en runda till kaféet med de berömda hockeybullarna, ungefär 3 mil bort. Sonen fick sova och vi lyssnade lite talbok. Dissade hockeybullarna men kanelbullarna var ändå värda resan. När vi kom tillbaka hade de andra bestämt att vi skulle åka till stan och äta pizza, ingen orkade laga mat och de hade slängt resterna från gårdagen. Funkade för oss, även om det inte var världens bästa pizza (om man får vara kräsen). 


16 juli

Heldag i Insjön; clas ohlsson, fabriksbutiken... glass... andra affärer... Men det var på Clas Ohlsson jag äntligen slog till på en popcornmaskin och lite annat som vi har velat köpa ett tag men aldrig fått tummen ur. På fabriksbutiken köpte vi på oss en massa Höganäs-saker, plus att jag är såld på Marimekko-servetter. Hål i plånboken, men ibland får man bara acceptera att sån är världen... På kvällen anordnade jag och Sambon vinprovning, 28 glas på bordet var en cool syn. Det var gott och uppskattat. Efteråt spelade vi kort, ett parti poker med försten till 21; det tog typ hela kvällen och var helt galet. Whiskey och öl lades till vinet (som var fullt tillräckligt, i min smak). Jag gick och la mig först av alla tror jag, insåg återigen att nån måste ta hand om Sonen dagen efter. Att ta hand om honom varannan morgon har blivit en konstig fördelning, eftersom vi tydligen festar varannan dag. Slump eller? ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards