Alla inlägg den 8 juni 2007

Av hemliga T - 8 juni 2007 23:39

Kan glädja alla trogna Hemliga-rummet-läsare med att Ä nu är på plats, efter 5 min svettigt fipplande. Jag fullkomligt hatar när tangenterna hoppar ur läge. Med det sagt hoppar Ä ur läge igen. Antingen är jag världens klantigaste när jag skriver eller så sitter den inte bra.


Nu ska jag hur som helst avsluta min datorstund och avrunda kvällen med några sidor i min bok.


För de tekniknördar som kanske läser här måste jag bara kommentera "mini optical mouse". Världens minsta (nja, förmodligen finns det mindre) lilla externa mus som man kan koppla till sin bärbara för att slippa plattan. Den har vänster och högerknapp och en scroll... är ca 3 cm bred, 1,5 hög och kanske 7 cm lång. Jättesöt. Sladden är sedan invirad i en jojoliknande mojäng, så att man slipper lös sladd i väskan. Aj löv it; måste antingen a) sno pappas eller b) se om vi kan skaffa en sån... Då alternativ a är otänkbart och osmart (han vet ju att jag lånar den just nu) så lutar det åt b. Tills det förverkligas funkar säkert plattan helt ok.

Av hemliga T - 8 juni 2007 23:22

Fredagskvällen blev väl inte exakt som jag tänkt mig... Föräldrarna bjöd in grannarna och på den vägen är det... Jag satte mig likt en tjurig 15-åring och började surfa. Eftersom jag är en rätt dålig surfare övergick jag snart i att jobba. Det innebär att mellan 22 och 23.15 jobbade jag, istället för planerad vinst (nåja) i kortspel.


Trots allt är det gött att ha det gjort, och det var ett plus att jag fick använda min nya dator.


MENNE! Ä-tangenten ramlade bort! Hur hände det? Hur ska jag kunna pilla tillbaka den??? Jag kommer nog sitta uppe tills jag fått fast den. Som tur är har jag sovmorgon imorrn (hoppas jag) eftersom Sonen sover i sin mormor och morfars rum.

Av hemliga T - 8 juni 2007 19:02

Wohooo, nu har jag och Sonen varit hos min mamma och pappa ett tag, vilket innebär att jag har fått börja leka med vår nya dator. 1,5 timme tog det att konfigurera upp den - en evighet för den som vill börja surfa och kolla in grejerna.


Men vad fin den är!!! Roligt!


I övrigt har dagen varit bra, jag jobbade bara 2,5 timmar sen hämtade jag Sonen (efter hans lunch) för att passa in resan med hans sovstund. Tog med mig jobb hem som jag ska fixa med under helgen, vi får se hur det blir med det. Intentionen är bra i alla fall. Om inte annat en ursäkt att använda nya coola datorn... :) Resan gick väl över lag bra, men jag är lite rädd att jag fotades i en fartkamera, där de nyligen har sänkt från 90 till 70. Jaja, ingen ursäkt, jag vet, men så var det.


28 grader var det i skuggan när vi kom hem hit. (Ja, hos mamma och pappa kommer alltid vara hemma) Jag försökte vara ute och sparka boll med Sonen i solen, men det slutade med att vi busade i gräset i den lilla skugga som fanns vid häcken istället. När mamma och pappa kom hem blev det glass. GOTT. Ett kallt tips faktist - Sias superduperlyx vaniljglass. Vet inte vad som är speciellt med den, men det är inte deras vanliga vaniljglass. Mer grädde tror jag.


Nu däremot, tror jag det är dags att vara social med grannen (typ visa upp mig och Sonen) och sen ska jag hälla upp kvällens första glas vin. Till middag väntar sherrymarinerad entrecote och potatisgratäng... Snacka om att bli bortskämd när man kommer hem. Me like!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards