Alla inlägg den 20 juni 2007

Av hemliga T - 20 juni 2007 22:47

  • Så fint väder att Sonen kunde få ha T-shirt och shorts på sig.
  • Datorn kom hem.
  • Sonen verkar vara tillfreds, det är mycket färre utbrott nu än för några månader sedan.
  • Annika Lantz´s bok - 9 1/2 månad. Jag har bara läst några sidor men jag gillar den redan.

Av hemliga T - 20 juni 2007 22:11

... bra överlag. Nu har jag fått installera de program jag vill också.


Har väl inte varit direkt duktig på att jobba idag, utan har tacksamt tagit på mig att göra saker som att panta, slänga saker... städa... Strax före att jag skulle gå hem från jobbet kom kompisen med vår dator (den skickades till mitt jobb), så att jag fick med den hem. Hämtade Sonen och vi åkte till Maxi och handlade. Åt varsin glass och åkte hem. Sonen var jätteduktig och lekte medan jag packade in matvaror, lagade mat och började konfigurera datorn.


När Sonen badat i bara nån minut råkade han slå en leksaksbåt mot munnen och därmed var badet slut. Stackarn började blöda och var rätt förstörd. Han fick leka en stund och sen var det läggdags. Såg ett avsnitt av Oprah som handlade om en tjej som dödade sitt nyfödda barn när hon var 15. Nu tittar jag på ett nytt avsnitt, som handlar om personer som träffar de som mördat deras mammor/pappor/nära och kära. Snacka om tunga ämnen.


Om ca 2 timmar kommer Sambon hem från sin tjänsteresa. Jag borde gå och lägga mig men det är för intressant på TV, så istället sitter jag här och hör Sonen andas djupt genom barnvakten. Det är inte ofta vi har på barnvakten men nu vill jag vara där direkt om han vaknar och har ont i sin blödande mun. Den blöder alltid lite på natten, det blir väl blod och gegga och saliv helt enkelt. Allt jag vill är att han ska slippa ha ont.

Av hemliga T - 20 juni 2007 20:54

Idag kom en ny dator hem till oss. Wey! Jag har startat den och väntat på att den ska komma igång. Har installerat Office och Skype. Men när jag ska ladda ner Firefox och MSN händer ingenting. Office kom ju från skiva och Skype fanns som förslag att ladda ner (antar att de är lite poolare med Vista/HP) men när jag väljer nåt själv bara iggar den mina val. Jag undrar om jag lyckats installera eländet med nåt hinder för barn eller nåt.... Måste se om jag hittar nåt i någon säkerhetsgrejja. Det blir ju inte bättre av att jag inte fattar hur jag ska navigera i Vista.


Men en sak är bra, och det är att Ä håller sig på sin plats (och alla andra tangenter som verkar viktiga också) och att det funkar helt smärtfritt att blogga. Datorn är tyst, snygg och bra. Om inte jag klarar att få den fullt användbar lär ju Sambon klara det. Men det vore skönt för självförtroendet om jag kunde göra det själv. Fortsättning följer. Kanske. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards