Alla inlägg den 29 juni 2007

Av hemliga T - 29 juni 2007 21:53

Jag håller på o stelna till i nacken. Vet inte riktigt vad som hänt, men jag har ont i framför allt vänster del av nacken och ner runt vänster skulderblad. Det gör ont när jag rör huvudet och jag känner mig helt ledbruten. Har ont i halsen också, så jag vet inte om det är en förkylning som spökar. Sonen är rätt snorig och hostig så det är väl inte helt omöjligt.


Ska passa på att summera dagen och sen blir det sängen. Det ska mycket till om jag inte kommer i säng före 23 idag.


Idag på morgonen var vi hur som helst hos tandläkaren med Sonen. De lugnade oss en del och nu är vi liksom inne i systemet. De ska kalla oss igen före jul, men om det verkar bli inflammerat eller nåt så måste vi kontakta dem omedelbart. Som det såg ut nu och med anledning av hur Sonen var så tyckte hon dock att det verkade positivt. Det blev ingen röntgen idag heller, vilket är lite trist. Vi tränade hemma före genom att låta Sonen bita i ett plastkort... sen bet vi och allt var så pedagogiskt. Så kommer vi till tandläkaren och säger att vi ska bita kort igen... men ... först ska de sätta på en sån där skyddshaklapp. Det gick fetbort tyckte Sonen som vägrade och eftersom tandläkarna inte vill ge småbarn men för livet lät de bli. 


På jobbet var jag inte så effektiv, det känns inte som jag fick mycket gjort de timmar jag var där, men jag får väl ta igen det nästa vecka. Då har många börjat sin semester så det kommer nog vara lite lugnare stämning på jobbet. Lättare att fokusera på det man ska. Hoppas jag.


Eftermiddagen/kvällen har varit rätt trist, eftersom jag har rätt ont i kroppen. Sambon kom på att det kanske kunde hjälpa med bubbelbad, så jag la mig i badkaret och hoppades på underverk. Det kändes enormt skönt då, men efteråt drog vi på linnex (linement-aktigt) för att musklerna skulle få lite hjälp... o jag lovar att det är nog det smärtsammaste jag använt på min nacke. Jag har använt linnex förut, men bara på fetare kroppsdelar, inser jag nu. Det bränner så enormt...


Började titta på en film men stensomnade så jag ska runda av här och hoppa i säng, det känns som att det är vad min kropp behöver.  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards