Alla inlägg den 10 juni 2007

Av hemliga T - 10 juni 2007 20:43

På vår nedervåning är det nu 27 grader varmt. Det värsta är att nedervåningen känns sval jämfört med övervåningen (där vi sover). Försöker vädra igenom huset men det är svårt när det står helt still ute (och där är det väl ungefär 25 grader, så det är ingen markant skillnad). Dessutom är jag ruskigt allergisk idag, tror det är gräset som gör sig hört.


Sådär, slut på gnället, här kommer dagens sammanfattning:

Tog det ganska lugnt på morgonen, åkte ifrån föräldrarna vid 10-tiden. Sonen somnade efter en halvtimme och sov hela vägen hem (sov 2 timmar), jag väckte honom när vi kom fram till Leksaksaffären. Där köpte vi en pool till Sonen, varpå vi stack till Maxi och fixade lunch, middag, frukost och glass.


Efter lunch (mackor, orkar inget mer i värmen) smorde jag in Sonen med solskydd 25, drog på honom badbyxorna och gick ut för att pumpa och fylla poolen. Han badade och hade kul en lång stund, sen gick vi till lekplatsen. När vi kom hem såg vi att Sonens bästis varit här (och ringt) så vi ringde upp dem och de kom tillbaka så att vi kunde leka en stund. Efter (mitt i) Bompa var det mat och sen tvångsduschade / tvättade jag Sonen varpå vi kollade på Pip-Larssons, det är lite mysigt. Mer TV och sen nattning i basturummet.


Nu tror jag att det blir bok för min del idag, jag känner inte för att kika på TV, det verkar inte vara något bra och jag har bara tre Oprah-avsnittt inspelade, så jag får ransonera lite.... det ska väl räcka hela sommaren för nu börjar ju alla andra program ta sommaruppehåll.


Det svider i mina ögon så jag räknar med en ganska tidig kväll, bara för att ge dem lite respit innan det är dags att jobba imorgon.


Imorgon kommer Sambon hem! Weeyy!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards