Alla inlägg den 28 juni 2007

Av hemliga T - 28 juni 2007 23:11

Tydligen kan jag inte komma i säng före kl 23. Idag såg det ljust ut,men ack nej. Kom på att vi inte betalat våra räkningar så nu har vi fixat det och ja.. NU kan jag gå och göra mig iordning för sängen. Godnatt.

Av hemliga T - 28 juni 2007 21:58

Pensio-varning på mig inatt. Hade, helt enligt plan, kommit i säng skapligt tidigt och släckte väl lampan strax efter elva. Räknade med att få sova ostört till halv sju.


0017 väcks jag av att dörren öppnas och jag hör prat och skratt. Nu i efterhand kan jag väl erkänna att de gjorde de mesta för att hålla sig ganska tysta, men just då var min enda tanke hur i h-e Sambon får för sig att det är ok att ta med folk hem efter en vardagsfest, när vi är helt slut. Jag var så himla förbannad att jag inte kunde somna om. Hade jag bara lugnat mig hade jag förmodligen somnat om på två sekunder. Istället låg jag och surade tills Sonen vaknade och kom in och la sig hos mig. Tror vi båda somnade rätt snabbt efter det och vaknade inte förrän Sonen ramlade ner i golvet klockan tre. Sambon fick veta att han levde när jag bitchade runt på morgonen och drog med honom till frukost och till jobbet. Jag undrar om det var nån annan som kom dit lika tidigt som han. 


Hur som helst, det var lite kul. I efterhand. Men jag fattar inte när jag förvandlades till en sån där surtant. Det är nästan läskigt. För bara några år sen utnämndes jag till världens bästa flickvän av Sambons vänner när de möttes av hemlagad pizza och bäddade sängar när de kom hem kl 3 på natten. Men skillnaden var kanske att jag var förberedd på gäster den gången... o att jag var ung yngre. Trevlig. Social. Utvilad. Såna där petitesser. Det var tider det.


I övrigt har det inte hänt så mycket spännande det senaste dygnet. Två veckor kvar på jobbet innan semester. Två veckor kvar av bloggande innan det blir tyst på ett tag. Undrar om man får abstinens på semestern? Lär väl säkert ha annat att tänka på då, än att blogga. Som att sova. Sola. Bada? Läsa. Äta gott. Dricka vin. Det kommer bli bra. Om två veckor. Men imorrn är det helg i alla fall! Wohoo! 

Av hemliga T - 28 juni 2007 21:46

  • Höll en utbildning som brukar ta en timme, men killen verkade så skärpt så det blev bara en kvart. Bra. Effektivt.
  • Lunch där företaget betalade - alltid bra.
  • Köpte ny plånbok. Fin va? Inte alls jag egentligen med en camo-plånbok, men jag kunde inte motstå. Gillar storleken (ganska liten) och att alla kort får plats.
  • Brodern ringde och vi snackade en stund.
  • TV med Sambon är mysigt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards