Alla inlägg den 21 maj 2007

Av hemliga T - 21 maj 2007 22:50

Tog en halvtimmes lunchpromenad idag, det är ju bra. Negativa känslor idag är väl att jag gått upp igen och fortsätter frossa i mig choklad, popcorn, godis... ja, vad som finns, ungefär. Idag blev det "bara" 6 rutor mörk choklad.


Positivt är att det går jättebra för mina vänner som kämpar på. Det visar att om jag bara kan få min lilla hjärna att orka med så kommer jag oxå fixa det. Insåg häromdagen att mitt största hinder (som jag trodde var min största fördel) är just det faktum att jag fixat det förut. Jag tror på nåt sätt att det ska gå lättare bara för att jag "vet" hur jag ska göra. Som att jag inte behöver anstränga mig. Nu när jag har avslöjat mig själv kanske jag kan försöka övertyga mig om att förstå att det är en j-a kamp att fixa det. Med det sagt innebär det inte att jag inte kan klara det. Jag har klarat det förut och har vänner och familj som alltid finns där och ställer upp, oavsett vilken väg jag väljer. Jag måste bara bestämma mig för vilken. Låta mig käka vad jag vill och inte må dåligt av de extra kilona som kommer på köpet, eller ta tag i mig själv och jobba bort dem? Kombon av dåligt samvete och frosseri tar för mycket energi. 

Av hemliga T - 21 maj 2007 20:00

När jag var på MAXI igår fick mitt hjärta ta ett glädjeskutt. Min favoritförfattare Marian Keyes har gett ut en ny bok! Glada glada jag. Hintade lite övertydligt till Sambon att en viss bok är en perfekt present på Mors dag. Jag vet, jag skulle hintat till Sonen men han åt banan och hade inte tid att lyssna. I vilket fall ska den där boken bli min inom den närmaste veckan. Igår var det dock inte läge, inköp av böcker står inte högst på listan över det vi ska köpa före lön.


Det gör däremot en fin klippning till Sonen, vi ska till frisören på onsdag. Det ska bli spännande. Förra gången gick ganska bra, allt eftersom han förändrades syntes det att han tyckte att det var en snygg grabb i spegeln... om inte annat var det ruskigt spännande att se vad tjejen höll på med. Håller tummarna för att det går lika bra på onsdag.

Av hemliga T - 21 maj 2007 08:39

Efter en långhelg är det alltid motigt att gå och jobba, tycker jag. Dessutom kan jag inte göra det jag hade räknat med, eftersom servern där mitt jobb ligger är nere. Jag får helt enkelt improvisera och ändra om i min "att-göra-lista". Det är inte så svårt, det finns endel att göra om jag bara orkar ta tag i det. 



Har lite pirr i magen, för Jobb2 sa att de skulle höra av sig den här veckan ifall det var aktuellt med en andra intervju. Just nu vill jag bara veta, och få det överstökat på nåt sätt.  



Vi får väl se vad dagen har att erbjuda i övrigt. Fortsätter det med uppehåll hoppas jag på en lunchpromenad, det skulle inte skada kroppen direkt.  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards