Alla inlägg under juni 2007

Av hemliga T - 23 juni 2007 00:28

Det var inte så svårt att komma fram till hur vi skulle spendera resten av förmiddagen. Den gick åt att göra oss iordning och när jag tappade min parfymflaska i golvet fick vi ju endel att ta hand om.


Åkte till vännerna, åt lunch och gick sedan för att delta i midsommarfirande. Sonen var sådär imponerad av att dansa runt midsommarstången, så vi höll oss i ytterkant så att han kunde kolla in de som sjöng och spelade. Efteråt bjöd stadens godisbutik på "lördagsgodis" till alla barn. När Sonen hörde "godis" ville han gå och titta, så Sambon följde med honom. Det är lite fascinerande, Sonen har ju egentligen bara ätit godis en gång tidigare (med oss i alla fall); och ändå har han stenkoll. Vi lyckades hålla undan påsen och sa att det bara var en tablettask i (men i själva verket var det en hel del till) och det funkade. Han var fullt nöjd med tablettasken.


Vi stod för kvällsmaten så jag jobbade i köket medan Sambon tog hand om Sonen och hans kompis. Maten var god men jag är redigt besviken på köttet som trots alkoholmarinad (vilket enligt uppgift ska möra  till kött) var otäckt segt. 


Överlag var det väldigt trevligt, men det trista inslaget då min mage bröt ihop. Inget ovanligt, men inte desto mindre irriterande. Jag höll min deal med Sambon och drack en snaps och en liten gnutta whiskey - så att det inte var att slänga pärlor till svin att jag var den som "fick" dricka idag. Just det, jag har glömt att berätta att jag är hemsk! Jag vet att jag vid två tillfällen i veckan nämnt att jag ska/hade köpt vin, varpå den jag pratar med frågar "jaha, men ska inte Lukas vara med?" Jag är kanske naiv, men jag trodde det var ok att dricka lite vin och ändå kunna ta hand om Sonen. Särkskilt när en av oss dessutom håller sig nykter.... :) 


Nu är jag dock så rysligt trött att jag typ nickar till medan jag skriver. Det känns otäckt. Bäst att sluta.  

Av hemliga T - 22 juni 2007 09:55

Sov senare delen av natten inne i Sonens rum, eftersom jag var för trött för att gå tillbaka till min säng när jag varit inne och tröstat honom. När han väckte mig tänkte jag att det var alldeles för tidigt, men att vi kunde gå upp i alla fall, eftersom det är ledig dag idag och jag skulle få sova senare. Tittade på klockan. 0815. Okejrå. Lite bättre än fem.


Jagade upp Sambon vid kvart i nio så att vi kunde äta frukost tillsammans. Nu ska vi fundera på hur vi ska spendera tidiga delen av dagen, innan det är dags att åka iväg till vännerna på midsommarfirande. 

Av hemliga T - 21 juni 2007 23:40

Dagen präglades av mycket negativa toner, framför allt på jobbet där det var mycket stress och irritation idag.... men jag har lyckats komma på några bra.


  • Att få vakna med två favoritgrabbar i sängen.
  • Jag får bli blodgivare!
  • Fin sommarpresent från jobbet.
  • Sonen lekte självständigt rätt mycket idag, igen.
  • Trevligt med brodern och hans sambo på besök.
  • Gott vin!
  • God mat!
  • Jag ska få sova snart... :) 
Av hemliga T - 21 juni 2007 23:31

Idag var en konstig och stressig dag på jobbet. Chefen kom på typ igår att vi var tvungna att lämna resultat till styrelsen senast måndag. Eftersom vi är lediga imorrn hade vi dagen på oss. Dessutom innehöll jobbdagen en sommarfika där vi fick en sommarpresent (och jag förväntades vara med och anordna fikat).


Men innan jag ens kommit till jobbet var jag på blodcentralen och fick bekräftat att det är ok att jag blir blodgivare. Kul! Nu kan jag göra lite skillnad. 


Kvällen har vi spenderat tillsammans med min bror och hans Sambo. De var här på middag och vi bjöd på grillat och gott. Endel vin blev det också. Gott det med. :) 

Av hemliga T - 20 juni 2007 22:47

  • Så fint väder att Sonen kunde få ha T-shirt och shorts på sig.
  • Datorn kom hem.
  • Sonen verkar vara tillfreds, det är mycket färre utbrott nu än för några månader sedan.
  • Annika Lantz´s bok - 9 1/2 månad. Jag har bara läst några sidor men jag gillar den redan.

Av hemliga T - 20 juni 2007 22:11

... bra överlag. Nu har jag fått installera de program jag vill också.


Har väl inte varit direkt duktig på att jobba idag, utan har tacksamt tagit på mig att göra saker som att panta, slänga saker... städa... Strax före att jag skulle gå hem från jobbet kom kompisen med vår dator (den skickades till mitt jobb), så att jag fick med den hem. Hämtade Sonen och vi åkte till Maxi och handlade. Åt varsin glass och åkte hem. Sonen var jätteduktig och lekte medan jag packade in matvaror, lagade mat och började konfigurera datorn.


När Sonen badat i bara nån minut råkade han slå en leksaksbåt mot munnen och därmed var badet slut. Stackarn började blöda och var rätt förstörd. Han fick leka en stund och sen var det läggdags. Såg ett avsnitt av Oprah som handlade om en tjej som dödade sitt nyfödda barn när hon var 15. Nu tittar jag på ett nytt avsnitt, som handlar om personer som träffar de som mördat deras mammor/pappor/nära och kära. Snacka om tunga ämnen.


Om ca 2 timmar kommer Sambon hem från sin tjänsteresa. Jag borde gå och lägga mig men det är för intressant på TV, så istället sitter jag här och hör Sonen andas djupt genom barnvakten. Det är inte ofta vi har på barnvakten men nu vill jag vara där direkt om han vaknar och har ont i sin blödande mun. Den blöder alltid lite på natten, det blir väl blod och gegga och saliv helt enkelt. Allt jag vill är att han ska slippa ha ont.

Av hemliga T - 20 juni 2007 20:54

Idag kom en ny dator hem till oss. Wey! Jag har startat den och väntat på att den ska komma igång. Har installerat Office och Skype. Men när jag ska ladda ner Firefox och MSN händer ingenting. Office kom ju från skiva och Skype fanns som förslag att ladda ner (antar att de är lite poolare med Vista/HP) men när jag väljer nåt själv bara iggar den mina val. Jag undrar om jag lyckats installera eländet med nåt hinder för barn eller nåt.... Måste se om jag hittar nåt i någon säkerhetsgrejja. Det blir ju inte bättre av att jag inte fattar hur jag ska navigera i Vista.


Men en sak är bra, och det är att Ä håller sig på sin plats (och alla andra tangenter som verkar viktiga också) och att det funkar helt smärtfritt att blogga. Datorn är tyst, snygg och bra. Om inte jag klarar att få den fullt användbar lär ju Sambon klara det. Men det vore skönt för självförtroendet om jag kunde göra det själv. Fortsättning följer. Kanske. 

Av hemliga T - 19 juni 2007 22:48

  • Mail från pappsen som gjorde mig glad.
  • Trevligt på middag hos min kompis med Sambo och barn.
  • "Fria" arbetstider.
  • Nybakade brötchen till nr2-frukosten.
  • Internet (något man nuförtiden tar för givet).
  • Gilmore Girls är tillbaka (sista säsongen, jag vet).
  • Köpte 2 nya böcker som jag ska hugga tag i om... 2 minuter. Iaf den ena av dem.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards